Sponsor worden?

Sport speelt een prominente rol in onze samenleving. Sport biedt ontspanning, inspanning, plezier, emotie en voor velen een uitlaatklep voor het drukke alledaagse bestaan. Het hockeyspel heeft in Nederland een belangrijke impuls ondergaan sinds de aanleg van kunstgrasvelden. Daardoor is het spel technisch verfijnd en versneld. Verder speelt Nederland ook op internationaal niveau een belangrijke rol in het hockeyspel. De betrokkenheid die sporters hebben met hun sport, creëert voor het bedrijfsleven vele mogelijkheden. 

Sportsponsoring is een volwaardig medium. Daarbij speelt de sportieve uitstraling die deze vorm van communicatie met zich meebrengt, een unieke rol. Ook de internationale prestaties zorgen voor aantrekkingskracht. De nationale (oranje-)teams doen het op alle grote toernooien al jaren heel erg goed. Er wordt gegrossierd in wereldtitels, olympische medailles en Champions Trophy’s. Het succes van hockey heeft ook de aandacht van sponsors getrokken. Op lokaal niveau blijken er goede relaties te bestaan tussen het bedrijfsleven en de hockeyclubs. 

We zijn erg blij met de hulp die wij kunnen krijgen van het bedrijfsleven in en rond Mill. Zonder deze hulp zouden we niet de continuïteit van de club kunnen waarborgen of deze nog verder kunnen ontwikkelen tot een club waar spelers plezierig en veilig kunnen spelen. Maar ook waar jonge talenten verder ontwikkeld kunnen worden.

Er zijn diverse sponsorpakketten. Elk met een eigen zichtbaarheid en passende jaarlijkse investering. Het is zelfs mogelijk om lid te worden van de Club van 50. En uiteraard denken we graag met u mee wat het beste bij u past of als u een pakket op maat wilt creëren. 

Download hier de leaflet met de sponsormogelijkheden. 

Heeft u interesse om onze vereniging te sponsoren en wilt u een bijdrage leveren in de continuïteit en een verdere ontwikkeling van de club? Neem dan contact op met de sponsorcommissie:

Bob Adams
T: 06 - 21 20 81 75

Erwin Jansen
T: 06 - 22 77 77 11