22-8-2019
AL

27 september: Spelregelcafe in Mill

Nieuwsafbeelding
Ook in 2019 doet de KNHB samen met andere sportbonden mee aan de Week van de Scheidsrechter. In deze week zetten we onze scheidsrechters extra in het zonnetje! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Daar mogen we soms best wat meer bij stilstaan. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Spelregelcafés
In deze periode – van 17 september tot en met 13 oktober – organsieert de KNHB samen met verschillende verenigingen speciale spelregelcafés. Een inspirerende avond waarin ouders, trainers/coaches en scheidsrechters worden meegenomen in de (nieuwe) spelregels en zo worden voorbereid op het nieuwe seizoen.

We nodigen je graag uit voor het spelregelcafé bij Hockeyclub Mill of een andere vereniging in de buurt.  Het spelregelcafé in Mill wordt georganiseerd op vrijdag 27 september 2019 van 20.00-21.30 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur.

Aanmelden
Je kunt je via het digitale inschrijfformulier aanmelden voor het spelregelcafé bij onze club of bij een andere vereniging.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws