8-4-2019
AL

Interactieve avond voor hockeyouders op 6 mei

Ben jij een hockeyouder? Dan wil je toch ook dat je kind tijdens het sporten plezier beleeft en zich optimaal kan ontwikkelen? De KNHB vindt dat ook belangrijk. Daarom ontwikkelde zij samen met o.a. experts uit het tophockey en wetenschappers haar Visie op de ontwikkeling van hockeyers. Via de campagne ‘6 X VOORUIT IN HOCKEY’ deelt de KNHB die met iedereen in de hockeywereld, om zo samen de hockeysport nog leuker en beter te maken.

Meld je aan voor de interactieve avond voor hockeyouders
Op 6 mei nemen oud-international Teun de Nooijer en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont hockeyouders mee in de ontwikkeling van het kind. Welke rol heeft de hockeyvereniging hier bijvoorbeeld in? En wat kun jij betekenen voor je sportende kind? Teun en Steven gaan met het publiek in gesprek over jeugdsport, talentontwikkeling en opvoeding.

Programma + locatie
Deze ouderavond vindt plaats in het auditorium van het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Adres: Croeselaan 18, 3521 CB, Utrecht.

19.30 uur: Inloop met koffie en thee. Tijdens de inloop kun je jouw vragen over de ‘Visie op de ontwikkeling van hockeyers’ indienen. Steven en Teun maken een selectie van de binnengekomen vragen en gaan hier gedurende de avond op in
20.00 uur: Inhoudelijk & interactief programma Teun de Nooijer en Steven Pont (met gespreksleider John van Vliet)
22.00 uur: Borrel

Meer informatie vind je hier https://www.knhb.nl/nieuws/interactieve-ouderavond

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws