28-1-2019
AL

Herinnering > 16 februari 2019 HCM-Geef-Het-Door-Dag

Nieuwsafbeelding
Beste hockeyleden en hockeyouders.
 
Tijdje geleden is het idee opgeworpen om een hockey-uitwisselbeurs te organiseren, waarbij hockeyspullen kosteloos kunnen worden aangeboden, welke anders ongebruikt in de kast liggen te verstoffen. Op dit idee is van diverse kanten positief gereageerd. 
Wie A zegt moet ook B zeggen, dus daarom wordt op zaterdagochtend 16 februari 2019 de "HCM-Geef-Het-Door-Dag" georganiseerd. 
Tijdens deze ochtend is de kantine van 9.00 uur tot 10.30 uur geopend en wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om te komen kijken of er spullen aangeboden zijn, welke door jou of jouw kind de komende tijd nog prima gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het een gezellig samenzijn, waarbij de kinderen bij goed weer ook even een balletje kunnen slaan en er koffie, thee, ranja verkrijgbaar is.
 
Daaraan voorafgaand moeten er natuurlijk wel spullen worden aangeboden, dus wij willen iedereen verzoeken om serieus in de kasten te duiken om te kijken of daar hockeyspullen aanwezig zijn die kwalitatief nog prima gebruikt kunnen worden, maar nu alleen maar liggen te verstoffen. Als je bereidt bent deze spullen kosteloos ter beschikking te stellen aan anderen, dan kun je deze spullen tot 2 februari inleveren tijdens de trainingen en ook tijdens de aanstaande ALV-vergadering. Kleedkamer 3 wordt hiervoor ter beschikking gesteld. Indien niet anders mogelijk, dan mogen deze spullen ook afgegeven worden bij Bas van den Elzen (Mergen 21 te Mill) of Esther Tielemans (Frederiksweg 43 te Mill).
Uiteraard moeten de spullen schoon zijn en nog van goede kwaliteit om te kunnen gebruiken bij training of wedstrijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wedstrijdshirts, wedstrijdrokjes, wedstrijdsokken, scheenbeschermers, schoenen, hockeysticks, hockeytassen, handschoenen, trainingsspullen (zoals broeken, jassen, truien, shirts) enz. enz. (gebruikte bitjes gaat misschien wat ver??).
 
Wij hebben gemerkt dat er vaak hockeyspullen in de kast blijven liggen omdat deze niet meer passen of om een andere reden zijn vervangen. Dat wil niet zeggen dat die spullen niet meer dankbaar gebruikt zouden kunnen worden door anderen. Het zou mooi zijn als we deze spullen kunnen verzamelen en doorgeven aan anderen die deze nog wel kunnen gebruiken en daarmee kosten kunnen besparen. Hiermee help je niet alleen anderen, maar geven we ook een positief signaal naar een duurzame samenleving.
 
Om de uitwisseling te laten slagen willen wij een beroep doen op alle leden, maar zeker ook op de oudere jeugd (A en B) en de senioren. Ook al zal er voor hen waarschijnlijk minder te halen zijn, maar het moet natuurlijk wél bij die groep beginnen om het treintje naar beneden, naar de jongere jeugd, in gang te kunnen zetten.
 
De bedoeling is uiteraard om alles in een geheel vrijblijvende sfeer en naar eer en geweten te laten verlopen. (Het zou natuurlijk vervelend zijn als je de door jou aangeboden spullen de volgende dag op marktplaats tegen komt.) 
Mocht het een succes worden, dan is het wellicht voor herhaling vatbaar. Mocht dat niet het geval zijn, dan hebben we het in elk geval geprobeerd.
 
Vriendelijke groet.
 

Bas van den Elzen
Esther Tielemans
Vragen: 06-26957079 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws