7-3-2018
AL

Een nieuwe website!

Nieuwsafbeelding

Zoals eerder aangekondigd hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe website en teamomgeving (LISA Team). Wij zijn daarom hartstikke trots om deze eindelijk aan jullie te mogen presenteren.

Vanaf nu kunnen we jullie nog beter informeren en op de hoogte houden van alles wat er speelt binnen de vereniging. Daarnaast is alle informatie omtrent wedstrijden, trainingen en evenementen nu beter vindbaar. Zoals jullie inmiddels misschien gemerkt hebben, zijn we ook allemaal voorzien van een nieuw e-mailadres. Alle functies binnen de vereniging zijn nu bereikbaar via een @hcmill.nl adres. Graag vertellen we jullie binnenkort meer over de functies van LISA Team tijdens een presentatie die nog gepland zal worden.

Geniet nog even na van de oude vertrouwde website hierboven, vanaf nu gaan we interactief! Wanneer jullie vragen hebben over de functionaliteiten of hoe iets werkt in LISA Team, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Bestuur Hockeyclub Mill
Mark, Erwin, Ralf en LiekeP.S. Ben je lid van de vereniging maar heb je geen inloggegevens ontvangen? Stuur dan een mailtje met jouw naam, woonadres, geboortedatum en e-mailadres naar [email protected] We zullen je dan z.s.m. jouw lidnummer verstrekken waarmee je een wachtwoord kunt aanvragen. Om het wachtwoord aan te vragen ga je naar de inlogpagina en kies je daarna voor 'Inloggegevens vergeten?'. 


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws