Donderdag 22-8

Beste  leden,
We hebben met onze sponsor FysioSupport in Mill af kunnen spreken dat elk lid, of ouders van onze leden, bij elke behandeling Euro 1 voor HC Mill sparen. Het gespaarde bedrag wordt aan het einde van het jaar aan ons overgemaakt.
Neem daarvoor bij je eerstvolgende behandeling bij FysioSupport bijge ... Lees meer

Donderdag 22-8

Beste leden,   Ook in 2019 doet de KNHB samen met andere sportbonden mee aan de Week van de Scheidsrechter. In deze week zetten we onze scheidsrechters extra in het zonnetje! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Daar mogen we soms best wat meer bij stilstaan. Dit jaar is de Week van de ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 20-8

De competitieprogramma’s voor de herfstcompetitie zijn inmiddels gepubliceerd. De wedstrijdsecretarissen van alle hockeyverenigingen gaan nu aan de slag om de wedstrijden in te plannen, de tijden zullen zo snel mogelijk in LISA komen te staan.
Het aanvangstijdstip van een wedstrijd wordt uiterlijk de maandagavond twee weken voorafgaand aan d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 20-8

Op donderdag 22 augustus 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL is aanwezig van 18:30-20:30 uur in de kantine van ons clubhuis, je kunt dan binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 1-8

Ons veteranenteam kampt met een spelerstekort. Het team telt momenteel elf spelers: net genoeg om wedstrijden te mogen spelen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden die graag een balletje willen slaan op de zondagmorgen. 

Wat biedt het veteranenteam?
Ralf Berends, bestuurslid bij H.C. Mill en spits van het team, l ... Lees meer

Nieuwsafbeelding